Sunday, 4 September 2011

10 sebab lady gaga berubah jantina..

Al-kisah bermula jauh diufuk barat sna telah mengegarkan dunia dengan berlangsungnya konsert MTV Video Music Awards 2011 pd 29 aug baru2 ni.. tada pun yang merangsangkan bab pemenangnya pun sudah mampu dipredict.. yerlah, lagu mana yang popular selalu tukan diRadio tulah kebanyakannya menang..
But, apa yang menyeronokkan hati untuk mengumpat adalah bila dengan kehadiran Lady Gaga.. ( kelat benor mulut nak menyebut).. ape tak hapeningnya bila kehadirannya serba serbi seperti lelaki.. tak caye! lihat mata kepala hang sendiri..







bab tu saya senaraikan 10 sebab kenapa Lady gaga tertransform jadi jantan...

10 Sebab Lady gaga menjadi jantan

1. dia sengaja buat begitu.. nak minta perhatian lar kononnya.. yerlahkan artis yang datang tu semuanya Hot-hot belaka.. taklar macam dia, cucuk jarum sini sana.. tak orijinal sangat.

2. mungkin dia masih tragik dengan mangsa simbah asid tu.. yang cantik2 habis jadi raksasa.. tulah nak ambil langkah berhati2 tu.. tapikan tak perlu lah khuatir sangat.. kalau larkan Lady gaga jadi mangsa simbahan acid takkan berubah langsung mka dia.. sama jak sebelum dan selepas.. sebab dah standard hodoh pun..hahaha..

3. time tu make-up artis dia busy buat persiapan hari raya.. tu yang asyik ambik cuti jak.. disebabkan emergency sangat, itu yang tak dapat make over ala ala pondan di water Village ( Kg Air) yg sibuk jual body tu..


4. mungkin disitu kehabisan stok Kacip fatimah kot.. tu yang pasal terpaksa beli Tongkat ali tu.. tau lar kan kehebatan tongkat ali ni, mantap hingga mampu mengeraskan benda yang lembik...


5. memang dah sah kot dia ni khunsah.. alaaa yang ada dua jenis barang tu.. mungkin barang perempuan tu dah expired kot.. jadi yang jantan punya kembali aktif..


6. Jangan cakap justin byber terlalu cute hingga lady gag obses ngan dia.. terlalu minat hingga mau jadi macam dia.. OMG


7. mungkin syaitan belaan dia selama ini telah berubah jantina.. sebelum ni pontianak dah berubah vampire.. ermm apa beza ha? hantu tetap hantu.. neraka juga asalnya..


8. tertekan kot dengan kehidupan seharian.. yer larkan selalunya org yang tranform jadi lesbo ni adalah disebabkan tidak sudah percaya dengan lelaki, atau dimainkan lelaki, tau mangsa raped ( past tense Ok)..


9 masih trauma dengan kejadian jatuh akibat pakai kasut tinggi yang extreme tu.. tak payah join Fear factor.. cukup guna kasut dia keliling bandar dah satu rekod besar.. bab tu dia terjatuh tu takut sudah nak jadi pompuan..huhuhu


10. akhirnya dia sedar setelah selama ini jadi sumpahan dia bahawa dia tu terrrrrHodoh sekali... akhirnya dia jadi insaf dan jadi lelaki kedua terrrrHodah sekali.. kedua Ok, upgreat sikit.. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...